Ron Wessing Intuïtief Coach

logo

Wanneer het lijkt dat het leven je     tegenslagen biedt.

vraag jezelf dan eens af of het niet misschien mogelijkheden zijn.

Mogelijkheden tot zelfontdekking/kennis en innerlijke groei.

 

Ron

Consulten:

Mensen kunnen om diverse redenen voor een consult naar mijn praktijk komen. Eigenlijk kan iedereen bij mij terecht om te ervaren hoe je aan jezelf en je klachten kunt werken en de invloed die dat heeft op je welbevinden.

 

Wat doe ik:


Mensen lezen doormiddel van helderziende heldervoelende waarnemingen. En van hieruit mensen inzichten verschaffen in hun problemen of klachten.

Daarnaast is het mogelijk dat er een behandeling nodig is d.m.v. magnetiseren.

Het leven stelt vaak hoge eisen aan ons, klachten kunnen dan ook van persoon tot persoon verschillen. Klachten kunnen lichamelijk van aard zijn maar kunnen ook psychische problemen zijn.

De klachten kunnen vaak zeer divers zijn denk bijvoorbeeld aan: Burn-out, overspannenheid, slecht slapen, depressief. hoofdpijnen, pijn op de borst enz. enz.

Vaak zitten de oorzaken in ons verleden opvoeding, aangeleerde patronen, onverwerkt verdriet of zelfs trauma´s enz.

Door naar deze oorzaken te kijken en hieraan te gaan werken kunnen mensen tot inzichten komen. Inzichten die hun bewustwordingsproces in gang zetten en zo kunnen gaanverwerken om zo weer bij zichzelf uit te komen waardoor klachten kunnen verminderen of zelfs opgelost worden.

Ook kunnen hooggevoelige kinderen en/of ouders bij mij terecht voor begeleiding van deze kinderen met alle vragen en problemen die dit met zich mee brengt.

Ik onthoud mij van het stellen van diagnoses die op het terrein van de reguliere gezondheidszorg liggen. Ik zal nooit de reguliere zorg of therapie doorkruisen of afraden. De eerste weg bij klachten is altijd via de reguliere weg. Wat ik doe is een aanvulling naast de reguliere zorg.

Tevens kunt u bij mij terecht voor helderziende en voelende waarnemingen

ook aan de hand van foto´s en voorwerpen. Of voor het verzorgen van een lezing d.m.v. psychometrie zie link: psychometrie en magnetiseren.

deel deze pagina