Ron Wessing Intuïtief Coach

logo

Wanneer het lijkt dat het leven je     tegenslagen biedt.

vraag jezelf dan eens af of het niet misschien mogelijkheden zijn.

Mogelijkheden tot zelfontdekking/kennis en innerlijke groei.

 

Ron

Ron

Over Ron Wessing

Ik ben geboren in mei 1964 in het limburgse Kerkrade.

Als kind bleek al dat ik heel gevoelig was. Ik kon vaak de gedachten van mijn ouders lezen en ook heel goed mensen inschatten en hierdoor ook vaak dingen en gebeurtenissen voorspellen.

Ook had ik veel klachten waar men geen oorzaak of diagnose voor kon vinden. Later bleek dat ik energieën van anderen overnam.

Rond mijn 18e levensjaar kwam ik er per toeval achter dat ik magnetiseren kon. Ik had toen een vriendin die hoofdpijn/migraine had. En intuïtief legde ik mijn handen op haar hoofd en na enige tijd verdween de hoofdpijn. Toen was ik me nog niet bewust van wat ik deed of wat het inhield

Pas later rond mijn 27e kwam ik in aanraking met een magnetiseur omdat ik toen last kreeg van astma.

Door deze magnetiseur kwam ik bij een spritituele vereniging terecht. Hier heb ik ontdekt dat ik paranormale gaven bezit.

Door de jaren heen heb ik verschillende cursussen en workshops gedaan. Enkele hiervan zijn o.a. Touch for health, Reiki, Intuïtive ontwikkeling en Balance Breathing.

Met name de workshops met Ivor James een bekend Engels medium waren voor mij zeer leerrijk.

In 2001 ben ik gescheiden en zat toen in een dieptepunt in mijn leven. Een punt wat ik nodig heb gehad om weer bij mezelf terug te komen. Een bewustwordingproces wat mij heel veel over mezelf heeft geleerden hierdoor heb mogen ontwikkelen. Door al deze ervaringen heb ik geleerd nog beter mensen aan te voelen en te begrijpen. Ik heb hierdoor inzichten in mezelf gekregen en mezelf leren kennen.

Nou is het voor mij de tijd om mijn eigen praktijk te gaan opzetten. Om zo middels mijn fijngevoeligheid andere mensen op een liefdevolle

manier te mogen helpen bij hun problemen en bewustwording.

deel deze pagina